Skip to main content

Wat een bijzonder jaar is het geweest, dit afgelopen jaar. Na winst in Schwaebisch Gmuend begin augustus 2015, en twee tweede plaatsen in Luxemburg (eind augustus 2015) en in Biarritz (oktober 2015) deed Geerten weer mee op het Improvisatieconcours van het Internationale Orgelfestival in Haarlem.

Het ging niet altijd gemakkelijk, zoals te lezen is op de blogs op Orgelnieuws, maar toch lijkt de ervaring van de afgelopen jaren en al het studeren zijn vrucht te hebben afgeworpen. Haarlem is gewonnen. Via deze weg nogmaals hartelijk dank voor alle felicitaties. Hartverwarmend. En nu verder. Er zijn veel plannen en er ligt ook nog erg veel werk voor dit jaar op de plank.

Naast drie compositie-opdrachten, komt er een vrij werk voor orgel. En natuurlijk gaat er hard gewerkt worden om op alle concertlocaties die ook gewonnen zijn een mooi programma neer te zetten. Naast deze concerten, komen er nu ook nieuwe uitnodigingen binnen. We zullen ons best doen op tijd alle data online in de concertagenda te plaatsen.