Skip to main content

Er stond een fout in de agenda, die nu goed is bijgewerkt: Geerten geeft 25 oktober een concert in Schijndel! Het zal het laatste concert zijn in de concertreeks in de Servatiuskerk op de markt. Dit concert zal de film ‘The Kid’ worden vertoond en Geerten zal hierop improviseren.¬†Geerten geeft nu al een aantal jaren improvisatieconcerten op orgel. Het improviseren op een stomme film is iets wat hij met veel plezier doet. Ook in Peking, China, gaf hij in september dit jaar een improvisatieconcert. Daarnaast gaf hij een masterclass improvisatie, waarbij hij muzikanten met uiteenlopende ervaring achter het orgel op hun eigen niveau liet kennismaken met improvisatie op orgel.

De film ’the Kid’ is geregisseerd door Charlie Chaplin. Het gaat over een klein kind dat door Charlie Chaplin (een armoedzaaier) wordt geadopteerd. Hij en het jongetje beleven samen veel avonturen. Het is de grote vraag of de moeder van het jongetje hem uiteindelijk zal herkennen en erkennen als haar zoon.

Natuurlijk is iedereen, jong en oud, welkom om vrijdagavond 25 oktober om 20:00u in de Servatiuskerk in Schijndel. Geniet mee van een ouderwetse Stomme Film ‘The Kid’ met Charlie Chaplin, muzikaal omlijst en begeleid door Geerten op orgel.